måndag 25 januari 2010

Clooney har landat... om det var någon som undrade. Var ni oroliga? Glömde han skicka ett sms och tala om att han var framme?

Är det inte roligt att mötas av den här rubriken det sista man gör innan man stänger av datorn för kvällen: "Georg Clooney har landat i Sverige". Rubriken är så stor och så precis där, mitt i blickfånget, så det är helt otroligt att man skulle missa den. Jag skrattar. Sen ser jag att det är bildextra. Är inte det också roligt? Klickar in mig och ser en bild på Mr Clooney som ser ut att komma ut från ett flygplan... bildtexten säger "Världsstjärnan Georg Clooney har beträtt svensk mark."

Hahahahahahahahahahahaha!

Ska han förändra världen? Är det månen han ska vandra på eller? Vad spelar det för roll att hans två fötter går på svensk mark? Har vi alltid såhär stora uppslag när någon kändis kommer eller är det något speciellt med Clooney? Herre Gösta i himmelen... Men bra nu vet vi.. han är här! Frälsaren!

1 kommentar:

Malin sa...

Det är ALLTID så stora rubriker när vi har en amerikansk kändis i vårt avlånga land. För du förstår, just amerikanare är några som vi i Sverige tydligen (?) sätter högt upp på en piedestal och när de då är i vårt putteland så är det meningen att vi ska lägga oss ner på marken och kyssa dennes fötter... nu vet du det :-P