torsdag 21 april 2011

När kommer dom?

Det här med traditioner och sånt är ju inte direkt min starka sida så min fråga är: När kommer dom? Kärringarna? Jag har laddat med klubbor. Mycket bra tips från kollega, så slipper man riskera att vara snåljåpen som begränsar hur mycket man får ta.. man får en klubba helt enkelt, en klubba borde ju vara rätt okej snålhetsmässigt! Jag skulle bli glad för en klubba i alla fall!

2 kommentarer:

mojjan sa...

Med stor hund och högt plank så blir det garanterat besöksfritt. Vi såg kärringarna på gatan, men ingen kom till oss..

Anonym sa...

Jag köpte faktiskt inget i storlek 50, men Niklas hade köpt två bodys i storlek 50. De satt perfekt på BB men är för små nu... eller för korta i armarna... Nu använder vi 56 och idag på bvc mätte hon 54,5 cm så det är snart urvuxet också. Köp inte så mycket byxor, det går inte åt på samma sätt som bodys... Inte så att hon blir skitig eller kräks på bodysen, men jag läcker ju mjölk på henne.. För övrigt är POPs 56or lika stora som Lindex 62or, så de har vi precis börjat med och då får jag vika ärmarna...
Nått annat du undrar över så är det bara att fråga på, det är roligt att följa er när man precis upplevt det själv så att säga... Kram!