tisdag 7 december 2010

Detta är alltså på riktigt

BR har på allvar en serie med fyra olika "situationer" i lego som barn helt på allvar ska köpa eller önska sig av icke-tänkande (?) föräldrar. "Värdetransportrån", "rampkrash", "motorvägskaos" och "helikopterjakt". Även om de tre som kommer efter värdetransportrånet låter mindre hemskt så är det ungefär samma innehåll om man läser beskrivningen. Den med helikoptern ska väl föreställa helikopterrånet I guess.

Om någon som köpt detta eller tänker köpa det läser det här så snälla snälla snälla förklara för mig hur du tänker. Jag är seriöst intresserad.

"Lådan viks ut till en racerbana! Den pansarklädda bilen har stoppats på grund av vägarbete när den rammas av den gröna lastbilen, som vill lägga beslag på pengarna. Samla och kombinera alla fyra seten och öka spänningen genom att lägga till dina andra racerbilar. Vik ihop lådan när du är färdig."

1 kommentar:

Pekka sa...

Ser inte vad som är så allvarligt med detta, på min tids lego-lekande var det banditer och sheriffer eller liknande som man lekte att de utförde rån och krigade. Detta är väl bara en modernare version av det jag nämnde eller? :D