lördag 11 september 2010

Pojkstreck

Innan MrMans svensexa började vi få hem KP och Min Häst. Två tidningar som MrMan verkligen nu börjat se fram emot varje månad. När de väl kommer så slåss vi om vem som ska läsa först så när jag till sist lämnar bort dem till kollegornas barn är de väl tummade.

Vilket fall som helst fick vi veta att tanken med det hela var att tidningarna med flit var beställda till fel nummer på vår gata och att de skulle komma till grannarna så att grannarna skulle komma över till oss med tidningarna. "MrMan, vi fick visst din Min Häst i brevlådan". Detta har dock bara hänt en gång eftersom vår brevbärare uppenbarligen har koll på läget. På varje nummer har han ringat in gatunumret och skrivit "Adressändra". Tror det utvecklades till "Adressändra, tack" efter ett tag. Men nu verkar han tröttna snart. Senaste numret av KP såg ut såhär:


Jag kan inte låta bli att undra när han ska släppa artigheten. Tycker lite synd om honom. Vi bryr oss ju inte så mycket om den där prenumerationen så vi har som inte orkat. Men man kanske inte ska stöta sig med brevbäraren, eller?

Inga kommentarer: