tisdag 10 november 2009

I mediaverkstan...

... sitter vi dag ut och dag in. Det är där alla stora tankar om genus blir till i våra snabbtänkta huvuden. Vi har skrivit en hel sida på vår uppsats (bara 29 kvar?) och har rätt kul på kuppen.

Just nu gör sig mitt dåliga samvete påmint hela tiden dock. Alltså, Domi kom förbi och vi tjattrade på rätt friskt. Vi tittade på Holly på YouTube och dog lite av skratt. Berättade om engelsmän och gjorde rätt mycket egentligen utom att faktiskt koncentrera oss på uppsatsen.

När vi reser oss och ska gå därifrån ser jag att killen bakom sitter och håller för öronen. Attans Järnspikar, tänker jag. Det måste vara på grund av oss. Eftersom vi är på gång och inte pratar för tillfället släpper killen trycket för öronen och där under gör sig ett par öronproppar synliga. God Damn!

Lyckligtvis (för alla andra som sitter och sliter där nere) så ska vi nu ut och göra våra undersökningar, och på fredag när vi är tillbaka kommer vi definitivt vara rätt fokuserade på vår uppgift igen.

(By the way måste jag säga till vårt försvar att gubbarna som jobbar där nere är rätt duktiga på att störa annars. Typ lyssna på musik, prata i telefon och titta på Televinken på Youtube!)

Inga kommentarer: